Άμστερνταμ: Που διασκεδάσαμε τα βράδια;


Loading...

Εάν αυτό που ψάχνετε είναι ένας προορισμός που δεν κοιμάται ποτέ, το Άμστερνταμ είναι ένας μονόδρομος για εσάς. Πρόκειται για μια πόλη που προσφέρει μια ευρεία επιλογή στους επισκέπτες της όσον αφορά τη νυχτερινή της ζωή. Θα τη χαρακτηρίζαμε ως μια πόλη ‘’ακούραστη’’ και μια πόλη που δε θα σας κάνει να βαρεθείτε ούτε στιγμή. Ας δούμε κάποια από τα πιο γνωστά μαγαζιά που μπορεί να διασκεδάσει κανείς στο Άμστερνταμ.

Shelter

Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή clubs της πόλης με underground ρυθμό, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Overhoeksplein 3, στο Άμστερνταμ.  Θεωρείται ένα από τα πιο μεγάλα μουσικά δέλεαρ της πόλης και είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα συστήματα ήχου. Αξίζει να σημειωθεί, ότι υπάρχει χώρος φύλαξης προσωπικών αντικειμένων για να μπορείτε να διασκεδάσετε χωρίς δισταγμούς.


Bar Oldenhof

Το συγκεκριμένο μπαρ έχει εδραιωθεί για τους λάτρεις της jazz μουσικής, καθώς παρουσιάζει μία πιο cozzi ατμόσφαιρα και μπορεί κανείς να απολαύσει το ποτό ή το κοκτέιλ του, χαλαρώνοντας και απολαμβάνοντας τα αγαπημένα του ακούσματα. Βρίσκεται στην περιοχή Elandsgracht 84, στους κεντρικούς δρόμους του Άμστερνταμ.

Pllek

Πρόκειται για το ιδανικό μέρος από όπου μπορεί κανείς να απολαύσει τη μαγευτική θέα του Άμστερνταμ. Βρίσκεται στην περιοχή Tt. Neveritaweg 62 (NDSM-werf) και στεγάζεται παραλιακά. Όσοι είναι λάτρεις της διασκέδασης δίπλα στη θάλασσα, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το λατρέψουν.


Gollem's Proeflokaal

Το Proeflokaal του Gollem είναι μοναδικό στο Άμστερνταμ με μεγάλη ποικιλία ειδών από βελγικές μπύρες και άλλες γνωστές διεθνώς. Υπάρχουν 22 μπύρες βαρέλι, από τις οποίες μια μεγάλη ποσότητα αλλάζει συχνά για να ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Αν είσαι λάτρης της μπύρας, μην παραλείψεις να περάσεις μια βόλτα!!!