Άνδρος: Οι κρυφές της ομορφιές!


Loading...

Στη καρδιά του Αιγαίου, στις Κυκλάδες δεσπόζει επιβλητικά η πανέμορφη Άνδρος. Ένα νησί όχι τόσο φημισμένο όσο τα υπόλοιπα με κρυφές ομορφιές που γνωρίζουν λίγοι. Οι απόμακρες και απομονωμένες παραλίες έχουν τη τιμητική τους αφού είναι πολλές και είναι στη κορυφή των επιλογών από πολλούς που θέλουν να χαλαρώσουν μακριά από όλους και όλα έστω και για λίγο.

Παραλίες για λίγους

Παραλίες που θα απολαύσεις με όλη σου τη ψυχή, θα τις βρεις στην Άνδρο, καθώς οι περισσότερες δεν είναι οργανωμένες και η ηρεμία είναι κάτι παραπάνω από τέλεια. Μπατσί, Νημποριό, Συνετί, Χρυσή Άμμος, Φελλός, Πισολιμιώνας είναι κάποιες από αυτές τις παραλίες. Κρυστάλλινα και καταγάλανα νερά υπόσχονται μια εμπειρία αξέχαστη από οποιεσδήποτε άλλες διακοπές. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να έχεις όρεξη, καλή παρέα και να τις γυρίσεις όλες απ' άκρη σ'άκρη.

Τα μονοπάτια της

Βλέπεις, δεν είναι κάποιο αστικό κέντρο ή κάποια μεγαλούπολη, δεν έχει λεωφόρους και τεράστιους δρόμους ταχείας κυκλοφορίας. Έχει μονοπάτια. Ένα τεράστιο "δίκτυο" μονοπατιών συνδέει όλο το νησί και σε ταξιδεύει από τη μια άκρη στην άλλη. Πρόκειται ίσως για τον καλύτερο τρόπο να "ψαχτείς" στο νησί γιατί να ξέρεις ότι συνήθως αυτά τα μικρά μονοπάτια κρύβουν και τις μεγαλύτερες ομορφιές στο νησί. Μη χάνεις χρόνο και ανακάλυψε το και εσύ στις φετινές σου διακοπές, γιατί αυτό το νησί των Κυκλάδων έχει να σου δείξει πολλά. Καλό ταξίδι.