Αυτό είναι το πιο ιδιαίτερο club στη Βουδαπέστη.


Loading...

Στη πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, τη Βουδαπέστη ο κόσμος ξέρει να περνάει καλά. Όταν ο ήλιος πέφτει ο κόσμος μεταφέρει τη βόλτα του από τις όχθες του Δούναβη, στα μπαράκια της πόλης. Αναμενόμενο άλλωστε όταν η μπίρα εδώ έχει μόλις δύο ευρώ. Μια πόλη με σπουδαία ιστορία, εντυπωσιακά μνημεία, πανέμορφα αξιοθέατα και απίθανη νυχτερινή ζωή, δε γίνεται να μη σου κλέψει τη καρδιά. Οι επιλογές όμως είναι αμέτρητες και ο χρόνος συνήθως περιορισμένος για τους επισκέπτες. Στο δίλημμα λοιπόν για το πού να βγεις πρώτο βράδυ στη Βουδαπέστη η λύση είναι μία. ‘’For Sale Pub!’’

Ο τοίχος έχει τις δικές του ιστορίες.

Μη σε παρασύρει το όνομα του For Sale Pub, αφού δεν είναι για πώληση αλλά για αναψυχή. Πρόκειται για ένα μπαρ με δικό του χαρακτήρα και πολλών πολλών άλλων που έχουν αφήσει εδώ το στίγμα τους στο πέρασμα τους. Και όχι δε μιλάω μεταφορικά αφού σε αυτό το ιδιαίτερο μπαρ θα εκπλαγείς με το που μπεις. Όλοι οι τοίχοι, ακόμα και το ταβάνι είναι καλυμμένοι από σημειώματα, ζωγραφιές, επαγγελματικές κάρτες, φωτογραφίες, σημαίούλες, ακόμα και πακέτα από τσιγάρα. Το πάτωμα από την άλλη είναι καλυμμένο από τσόφλια από φιστίκια, αφού το μαγαζί σερβίρει δωρεάν τεράστια ποσότητα από αυτά σε κάθε τραπέζι. Ένα μοναδικό μαγαζί για να απολαύσεις καλή και φθηνή μπίρα καθώς και παραδοσιακές γεύσεις. Κάθε χρόνο προσελκύει πλήθος κόσμου που θα έρθει να δει από κοντά το ιδιαίτερο εσωτερικό του και να φάει τη πιο νόστιμη goulash στη πόλη. Οι μερίδες γενικά είναι εντυπωσιακά μεγάλες και οι τιμές πολύ καλές. Αν είσαι και τυχερός μπορεί να πετύχεις και μουσική βραδιά για να συνοδεύσεις το γεύμα σου με ζωντανή μουσική. Το μόνο αρνητικό; Δεν είναι κρυφό! Για αυτό και πρέπει να πας από νωρίς ή να είσαι προετοιμασμένος για αναμονή. Σίγουρα όμως αξίζει.

Επιπλέον πληροφορίες.

  • Βρίσκεται σχετικά κεντρικά στη πόλη απέναντι από τη Μεγάλη Αγορά.
  • Δέχεται μόνο μετρητά.
  • Δευτέρα, Τρίτη και Παρασκευή είναι ανοιχτά είναι ανοιχτά από τις 7 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ. Τετάρτη, Πέμπτη και Σαββατοκύριακο από τις από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 3 το ξημέρωμα.