Βαρσοβία: Όταν πέφτει η νύχτα!!!


Loading...

Πήγα με τις φίλες μου στη Βαρσοβία μια επιλογή πραγματικά της τελευταίας στιγμής και η απογοήτευση για την επιλογή μας αυτή πιστεύαμε πως δε θα αργούσε να έρθει. και μπαίνουμε στην πόλη... εκεί άρχισαν όλα! Η έκπληξη ήταν μεγάλη. Μια πόλη που πραγματικά αναδύθηκε από τα συντρίμμια της. Τόσο ιστορική αλλά και σύγχρονη. Αφήσαμε τα πράγματα μας στο ξενοδοχείο και αρχίσαμε την εξερεύνηση. Τα κτίρια με ρομαντικές ζωγραφιές, οι παλιομοδίτικες άμαξες και τα γοητευτικά άλογα έδιναν την αίσθηση πως λούστηκες με το άρωμα μιας άλλης εποχής. Μόλις φτάσει το βράδυ και αποφασίσεις που θα πας να διασκεδάσεις, καταλαβαίνεις πως η νύχτα θα είναι μεγάλη. Από την λίστα δε λείπουν παμπ, κλαμπ, κοκτέιλ μπαρ! Την πρώτη νύχτα δε θα μπορούσαμε να μην επισκεφθούμε το....

Coctail bar max & dom whisky

Ένα εκπληκτικό coctail bar δίπλα στο κέντρο της Βαρσοβίας. Διανύαμε την νύχτα με τις περισσότερες selfies και όχι αδίκως. Τα μοναδικά χρώματα των coctails σε συνδυασμό με τον υπέροχο στολισμό τους έπρεπε να αποτυπωθούν οπωσδήποτε. Το προσωπικό ήταν μοναδικό μαντεύοντας σχεδόν την αγαπημένη σου γεύση στο ποτό. Οι τιμές ήταν αυτές που βοήθησαν στο να γυρίσουμε ίσως και λίγο μεθυσμένες. Το επόμενο βράδυ ρωτήσαμε και πήγαμε στο....

Μπαρ που σου κόβει την ανάσα

Ο λόγος στο #Level 27 Bar & Club. Νομίζω πως τα πόδια μας πονάνε ακόμα από τον τόσο χορό. Η υπέροχη μουσική με αυτή την καταπληκτική θέα σου φτιάχνουν συνέχεια την διάθεση. Πρόκειται για ένα μαγαζί που σίγουρα ξέρει τι πάει να πει διασκέδαση πάνω στην κεντρική οδό Aleje Jerozolimskie. Η κράτηση σας σε αυτό το κλαμπ δεν θα έπρεπε να λείπει από το ταξίδι σας.

Για τους λάτρεις του ποτού και της ζεστασιάς

Την τρίτη ημέρα είπαμε να αλλάξουμε κατεύθυνση, και να επισκεφθούμε κάτι διαφορετικό . Ως γυναίκες εκτός από το ποτό έχουμε ανάγκη και λίγη ζεστασιά. Το κατάλληλο μέρος ήταν μπροστά στα μάτια μας. Αν αναρωτιέστε γιατί, η απάντηση είναι πως τα τζάκι στην μέση του μαγαζιού έκλεβε την παράσταση. Ότι έπρεπε για να απολαύσουμε το κρασάκι μας. Όμορφο μέρος, υπέροχη ατμόσφαιρα, προσεκτικά επιλεγμένη μουσική τι άλλο να ζητήσει κανείς!!!

Παλιά Πόλη

Και για το τέλος αφήσαμε το καλύτερο!Αφήνοντας την ''νυχτερινή ζωή'' και καθώς το αλκοόλ έρρεε άφθονο στις φλέβες μας τα πλακόστρωτα δρομάκια μας περίμεναν να τα διασχίσουμε. Πολύχρωμα κτίρια ξεχασμένα από τον χρόνο , μοναδική ατμόσφαιρα και αξιοθέατα να διαδέχεται το ένα το άλλο κατά μήκος του βασιλικού δρόμου. Από την απίστευτη αυτή θέα δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα υπέροχα καφέ και εστιατόρια που κατακλύζουν τα δρομάκια, κάνοντας μας τελικά να απολαύσουμε το τελευταίο μας κοκτέιλ σε ένα από αυτά!!