Βελιγράδι: Η διαμονή στη «Λευκή Πόλη»!


Loading...

Η πανέμορφη πόλη και πρωτεύουσα της Σερβίας ήταν αυτή που μας χάρισε τις καλύτερες στιγμές στις διακοπές μας, χάρη στα αξιοθέατα και τις υπέροχες δραστηριότητες που μας παρείχε! Το Βελιγράδι, με τα γραφικά του κτίρια και την ευνοϊκή τοποθεσία του στη συμβολή των ποταμών Σάβου και Δούναβη, προσφέρει εντυπωσιακό θέαμα στους επισκέπτες του. Πρόκειται για έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς τις Ευρώπης, με φθηνές τιμές στα αξιοθέατα και γενικά στις καθημερινές δραστηριότητες. Λόγω της συνεχούς αυξανόμενης επισκεψιμότητας, οι τοπικές επιχειρήσεις έχουν προσαρμοστεί στις ανάγκες και αναπτύσσουν τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες του ώστε να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του κόσμου. Κατά την αναζήτησή μας για ξενοδοχείο στο Βελιγράδι, είδαμε ότι είχαμε αρκετές επιλογές, με διάφορες παροχές και υπηρεσίες. Εστιάσαμε σε όσα είχαν βολική τοποθεσία και περιποιημένα δωμάτια, με ελκυστική διακόσμηση. Έτσι, καταλήξαμε να διαλέγουμε ανάμεσα σε τρία εξαιρετικά ξενοδοχεία του Βελιγραδίου.

Compass River City

Το ξενοδοχείο Compass River City κλέβει την παράσταση όταν συγκρίνεται με άλλα, μιας και είναι μέσα στις όχθες του ποταμού Δούναβη! Πρόκειται για ένα πλωτό ξενοδοχείο, με πολύ προσεγμένη διακόσμηση σε όλους τους χώρους του. Στο μπαρ και στο εστιατόριο ο φωτισμός δημιουργεί εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και δίνει μια ευχάριστη νότα στο χώρο.

Queen's Astoria Design Hotel

Το Queen's Astoria Design Hotel 4* στην καρδιά του Βελιγραδίου με την παραδοσιακή διακόσμηση, το κάνουν να κλέβει τις εντυπώσεις όσων το επιλέξουν για τη διαμονή τους στο Βελιγράδι. Τα δωμάτιά του είναι φωτεινά και φέρουν γήινα χρώματα ως επί το πλείστον, γεγονός που συμβάλλει στην ηρεμία και τη γαλήνη που επικρατούν στο χώρο. Το ξενοδοχείο είναι σε θέση να προσφέρει μια ζεστή υποδοχή και να εξυπηρετήσει τις επιθυμίες των πελατών του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Mr. President Design Hotel

Στις όχθες του ποταμού Σάβα σας περιμένει το Mr President Design Hotel εδρεύει και είναι έτοιμο να προσφέρει ξέγνοιαστες στιγμές χαλάρωσης και ανάπαυσης στους επισκέπτες της πόλης. Είναι χαρακτηριστικό χάρη στην όψη πύργου που έχει εξωτερικά. Η πολυτέλεια κάνει αισθητή την παρουσία της, χωρίς όμως να γίνεται υπερβολική. Τόσο στα δωμάτια, όσο και στους υπόλοιπους χώρους του ξενοδοχείου, υπάρχουν λιτές, μα πολύ προσεγμένες γραμμές στο ντεκόρ, οι οποίες συνθέτουν μια μοναδική εμπειρία διαμονής.