Βουδαπέστη: Διασκέδαση στην πόλη!


Loading...

Η Βουδαπέστη είναι η πρωτεύουσα της Ουγγαρίας. Είναι μία από τις πιο φωτεινές πόλεις της Ευρώπης, όπως φαίνεται από τα βράδια της, που η πόλη είναι πιο φωτισμένη και από την ημέρα. Τα φώτα αντανακλώνται στον Δούναβη και κάνουν όλο το τοπίο να μοιάζει από παραμύθι. Μία ολοκληρωμένη εμπειρία όμως απαιτεί και μέρη και τρόπους για να διασκεδάσει κανείς.  Η Βουδαπέστη λοιπόν, προσφέρει και αυτό.

segway

Όταν σκέφτεσαι διασκέδαση πάει πάντα το μυαλό σου σε clubs και δυνατή μουσική. Κακώς.  Στην Βουδαπέστη λειτουργεί ένα οργανωμένο tour ξενάγησης το Eco Segway Budapest. Πρόκειται για μία ξενάγηση στην πόλη με οδηγό. Ο καθένας παίρνει το segway του και ακολουθεί το group. Είναι μία εμπειρία πολύ διασκεδαστική, ειδικά για αυτούς που δεν έχουν δοκιμάσει ξανά κάτι παρόμοιο.

Beer bike

Καιρός λοιπόν να προσθέσουμε και λίγο αλκοόλ στο παιχνίδι. Πολύ διαδεδομένα στη Βουδαπέστη είναι τα beer bikes. 2 πάγκοι επάνω σε ρόδες. Υπάρχει ο οδηγός και η σερβιτόρα και οι πελάτες που.. κωπηλατούν. Πρόκειται για κινητή μπυραρία, κάνοντας πετάλι, κάνεις τη βόλτα σου, ακούς την μουσική που θέλεις και ουσιαστικά έχεις τη δικιά σου μπυραρία ταξιδεύοντας.

Budapest Boat Party

Επειδή προφανώς και χρειάζεται βραδινό ποτό και μουσική για να έχεις μία ολοκληρωμένη εμπειρία "διασκέδασης", κάναμε κάτι παρόμοιο, αλλά διαφορετικό. Το Budapest Boat Party είναι μοναδική εμπειρία. Είναι ένα καράβι μέσα στον Δούναβη, αλλά είναι και Night club. Μπορείτε να βγείτε στο κατάστρωμα του πλοίου και να απολαύσετε την κρουαζιέρα και τα φώτα της πόλης και όταν κρυώσετε να μπείτε μέσα και να συνεχίσετε το πάρτι.