Γιατί η Ίος είναι το αγαπημένο μου νησί


Loading...

Το πιο κεφάτο καλοκαίρι των Κυκλάδων, θα το περάσεις σίγουρα στην Ίο. Ένα νησί που ποτέ δεν κοιμάται. Η αδρεναλίνη, η τρέλα, τα ξενύχτια, οι βουτιές..ΌΛΑ στο κόκκινο. Η ομορφιά του πρωινού με φόντο το Αιγαίο μετά από ένα δυνατό ξενύχτι, τα κυκλαδίτικα σπίτια, οι στοές.. Όλα μυρίζουν και θυμίζουν ένα διαφορετικό καλοκαίρι από τα άλλα.

Αξημέρωτα πάρτι

Το μόνο σίγουρο σε αυτό το νησί είναι ότι θα διασκεδάσεις. Μπορεί να μη ξέρεις, που, πως και με ποιους, ξέρεις όμως ότι έχεις ακούσει τα καλύτερα για τη διασκέδαση στο νησί οπότε δε σε νοιάζει και πολύ. Βγαίνεις, γίνεσαι ένα με το πλήθος και το παίρνεις σερί μέχρι να ξημερώσει. Η μουσική στο τέρμα 24 ώρες το 24ωρο και τα ποτά να ..πηγαινοέρχονται.

Μυλοπότας

Πρόκειται για την πιο δημοφιλή παραλία του νησιού όπου η διασκέδαση ξεκινάει από νωρίς. Με το πρώτο φως του ήλιου, οι ξενύχτηδες του νησιού δροσίζονται κάνοντας τις βουτιές τους πριν πάνε για λίγες ώρες ξεκούρασης. Ουσιαστικά το πάρτι συνεχίζεται δίπλα στη παραλία και όλοι ακολουθούν. Μικροί και μεγάλοι στα πάρτι γίνονται ένα δίχως να υπάρχει κανένας περιορισμός.