Ίμπιζα : η καρδία του πάρτυ χτυπάει εδώ!


Loading...

Το νησί που τα τελευταία χρόνια θεωρείται ο παράδεισος της νυχτερινής διασκέδασης, έγινε ευρύτερα γνωστό στα τέλη της δεκαετίας του ’60, όταν οι χίπις το επέλεξαν ως ένα από τα μεσογειακά λημέρια τους. Πλέον είναι από τους πιο διάσημους προορισμούς για ξέφρενη διασκέδαση σε συνδυασμό με τις ομορφιές του νησιού.

Το Λευκό Νησί.

Η Ίμπιζα κατακλύζεται κυρίως από νέους από όλες τις γωνιές του πλανήτη που συρρέουν μαζικά στο μικροσκοπικό νησάκι, με μοναδικό σκοπό την ατελείωτη διασκέδαση, αλλά δεν παύει να φιλοξενεί και ανθρώπους κάθε ηλικίας. Η Ίμπιζα διαθέτει την εντονότερη και την πιο ρυθμική νυχτερινή ζωή του πλανήτη! Αναρίθμητες pubs, disco και clubs κάθε είδους στοιβάζονται το ένα δίπλα στο άλλο και οι επισκέπτες κυριολεκτικά δεν προλαβαίνουν να μπαινοβγαίνουν…

Carrer de Barcelona

Στο Carrer de Barcelona, θα βρεθείτε περικυκλωμένοι από αναρίθμητα clubs και δεν θα ξέρετε ποιο να διαλέξετε όπως άλλωστε και στην άλλη διάσημη «μπαρογειτονιά», την Garrer de Garijo Cipriano. Ξέφρενα πάρτι, happenings όπως ο άφθονος αφρός που χύνεται στην πίστα και «πνίγει» τους clubbers και κυρίως διάσημοι dj από όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη καθιστούν εδώ και χρόνια την Ίμπιζα ως τον απόλυτο καλοκαιρινό-και όχι μόνο προορισμό. Αν ανήκετε στους φανατικούς clubbers επισκεφθείτε το www.loveibiza.net για να μάθετε τα τελευταία νέα από το μέτωπο της καυτής διασκέδασης. Τα πιο δυνατά ονόματα της νυχτερινής Ίμπιζα είναι τα Amnesia Club, Pacha, Space, Es Paradis και Eden ενώ κάθε χρόνο όλο και περισσότερες επιλογές προστίθενται στον μακρύ νυχτερινό κατάλογο.