Μια βόλτα για ψώνια στο Μιλάνο!!


Loading...

Το Μιλάνο είναι μία από τις πιο γνωστές και η δεύτερη πιο πυκνοκατοικημένη πόλη της Ιταλίας. Είναι ίσως ο πιο διάσημος προορισμός για ψώνια σε όλο τον κόσμο. Πολλοί επισκέπτες, από διαφορετικές χώρες ο καθένας, επιλέγουν να κάνουν ένα σύντομο διάλειμμα για τις αγορές τους στη συγκεκριμένη πόλη. Τα πολυκαταστήματα και τα εμπορικά κέντρα είναι αμέτρητα, και υπάρχουν παντού, σε όλες τις γειτονιές. Και ποιος από εμάς δεν θα ήθελε να κάνει ένα ταξίδι στο οποίο θα μπορούσε να συνδυάσει τη διασκέδασή του με τα ψώνια του; Ας δούμε λοιπόν, κάποιες από τις πιο γνωστές τοποθεσίες για shopping που μπορούμε να επισκεφθούμε στο κέντρο της πόλης!!!

CityLife Shopping District

Είναι ίσως ένας από τους πιο εντυπωσιακούς χώρους για shopping! Είναι μία τοποθεσία στην οποία βρίσκονται τρεις τεράστιοι ουρανοξύστες, ο ένας απέναντι από τον άλλον. Βρίσκονται στην Piazza Tre Torri, και η κατασκευή τους είναι σχετικά καινούρια.  Χρειάζεται σίγουρα να έχετε στη διάθεσή σας 3-4 ώρες ώστε να προλάβετε να ψάξετε τα καταστήματα που σας ενδιαφέρουν, καθώς το εμπορικό κέντρο είναι τεράστιο. Επίσης, μπορείτε να συνδυάσετε τις αγορές σας με έναν καφέ ή γεύμα, σε ένα από τα πολλά εστιατόρια και καφέ που διαθέτει.

Galleria Vittorio Emanuele II

Ένα από τα κορυφαία εμπορικά κέντρα, ίσως και το διασημότερο. Πρόκειται για το γνωστό εμπορικό "Galleria Vittorio Emanuele II", που βρίσκεται στην Piazza Del Duomo, στην καρδιά της πόλης. Είναι παντού διάσημο και ως μνημείο - αξιοθέατο, και όχι μόνο ως εμπορικό κέντρο. Η αρχιτεκτονική του εμπορικού, αφήνει έκπληκτους όλους τους επισκέπτες του και πραγματικά γεμίζει με φωτογραφίες όλες τις φωτογραφικές μηχανές των τουριστών! Αξίζει σίγουρα μια βόλτα, αν όχι για ψώνια, τότε σίγουρα για να το θαυμάσετε.

Rinascente

To γνωστό εμπορικό Rinascente βρίσκεται στο κέντρο του Μιλάνου στην Piazza Duomo. Παρ΄όλα αυτά, υπάρχουν και αντίστοιχα εμπορικά κέντρα με την ίδια επωνυμία και σε άλλες περιοχές της Ιταλίας. Στο συγκεκριμένο μπορείτε να βρείτε όλες τις γνωστές μάρκες, καθώς και να απολαύσετε τον καφέ σας ή το φαγητό σας στον τελευταίο όροφο του εμπορικού, που προσφέρει απίστευτη θέα.

Lego Store

Ένας χώρος, τον οποίο οι μικροί μας τουρίστες θα εκτιμήσουν ιδιαιτέρως. Πρόκειται για ένα κατάστημα με παιχνίδια lego, το οποίο μπορούν να επισκεφτούν όλες οι ηλικίες. Οικογένειες με μικρά παιδιά, συνηθίζουν αρκετά να επισκέπτονται το συγκεκριμένο κατάστημα, είτε για αγορές παιχνιδιών, είτε για να θαυμάσουν τις κατασκευές - παιχνίδια. Επίσης, είναι μία καλή λύση για αυτούς που θέλουν να πάρουν δώρα σε αγαπημένα τους πρόσωπα.

Quadrilatero d'oro

Πρόκειται για μία τοποθεσία στο κέντρο του Μιλάνου, που βρίσκεται μεταξύ των τεσσάρων παράλληλων δρόμων Via della Spiga, Via Montenapoleone, Corso Venezia και Via Sant' Andrea. Σε αυτό το μέρος μεταξύ άλλων, βρίσκονται καταστήματα των διάσημων οίκων Dolce and Gabbana, Prada, Roberto Cavalli, Luiss Vuitton, Moschino, Giorgio Armani. Μία βόλτα στη γειτονιά αυτή σίγουρα θα σας καταπλήξει!