Οδηγός Πόλης για Μπολόνια.


Loading...

Η Μπολόνια είναι πόλη της Ιταλίας,και γνωστή για του πύργους και τις στοές της. Είναι η αρχαιότερη πανεπιστημιούπολη επίσημα και φιλοξενεί πολυάριθμους φοιτητές που δίνουν ζωή στην πόλη.

Piazza Maggiore

Πρόκειται για το σήμα κατατεθέν της πόλης. Η κεντρική πλατεία και το κέντρο της πόλης,διαθέτει μεγάλο χώρο και αρκετά καταστήματα για φαγητό και καφέ. Θα περάσετε αρκετές φορές από εκεί και θα γευτείτε την ζωντάνια και την ομορφιά της πλατείας.

Santuario di Madonna di San Luca

Ο ναός της Παναγίας. Πρόκειται για μια μεγάλη και επιβλητική εκκλησία. Βρίσκεται σε υψηλό σημείο όπου μπορείτε να ανεβείτε είτε με τα πόδια μέσα από μια μεγάλη στοά είτε με το λεωφορείο 58. Καλό θα ήταν να την επισκεφτείτε μέρα για να απολαύσετε την θέα.

Le Due Torri Torre degli Asinell

Πρόκειται για το σήμα κατατεθέν της πόλης,που είναι οι δύο τεράστιοι πύργοι. Ιδανικό σημείο να βγάλετε φωτογραφίες,καθώς οι δύο πύργοι προσφέρουν μοναδικές ιδέες για φωτογραφίες. Μπορείτε να ανεβείτε στο μέγιστο ύψος των πύργων.Λίγη ταλαιπωρία αλλά αξίζει η θέα στο τέλος.

Ristorante Garganelli

Το Ristorante Garganelli είναι ένα φημισμένο εστιατόριο στην Μπολόνια. Διαθέτει μεγάλο εύρος στην κουζίνα του.Ιταλική,Θαλασσινά,Μεσογειακή και Εμιλιανή. Εξαιρετική ποιότητα με προσιτές τιμές και άψογη εξυπηρέτηση.

Parco di Villa Ghigi

Πρόκειται για ένα μεγάλο πάρκο στην Μπολόνια. Ιδανικό για περίπατο,χαλάρωση αλλά και πίκνικ. Πολλά δέντρα κατά μήκος του πάρκου δείχνουν την ομορφιά της φύσης και σας δίνουν την δυνατότητα να απολαύσετε την σκιά τους σε μέρες με ηλιοφάνεια. Επίσης,μπορείτε να επισκεφτείτε το cedro dell'himalaya το παλαιότερο δέντρο που φυτεύτηκε εκεί το 1874 και θα νιώσετε τη φύση.