Πάρος: Έλα να πάμε στο νησί!


Loading...

Μόνο μία βόλτα αρκεί για να σας εντυπωσιάσει! Τα πλακόστρωτα στενά της και τα γεμάτα χρώματα σοκάκια είναι εκείνα που σας "αγκαλιάζουν" και σας κάνουν να την αγαπήσετε. Βρίσκεται στην καρδιά του Αιγαίου και είναι ικανή να σας "τρελάνει" με την ομορφιά της. Ταβερνάκια πλάι στο κύμα, beach bars και νυχτερινά clubs είναι όλα όσα μπορείτε να βρείτε στην περιοχή. Για ποιο νησί μιλάμε; Μα φυσικά για την Πάρο. Αν την επισκεφτείτε, θα δείτε πως υπάρχουν αμέτρητοι λόγοι που τελικά θα δικαιώσουν την επιλογή σας!

Παραλίες

Με το που φτάσετε νιώθετε τον κυκλαδίτικο αέρα να σας χτυπά. Τα λευκά σπίτια των νησιών συνδυάζονται ακριβώς όπως πρέπει με το μπλε της θάλασσας και δημιουργούν μία αψεγάδιαστη εικόνα για τον κάθε επισκέπτη. Οι παραλίες του νησιού είναι αυτό που αλλιώς θα ονομάζαμε ατελείωτο γαλάζιο. Σας προτείνω να πάτε σε όσες περισσότερες προλαβαίνετε. Η Χρυσή Ακτή, η Πούντα, η Σάντα Μαρία κι οι Κολυμπήθρες είναι μερικές από τις κρυστάλλινες αμμώδεις θάλασσες που θα χαρακτήριζα ως must-go στην Πάρο.

Φαγητό & Ποτό

Το καλοκαίρι περνάει... από το στομάχι! Αν επισκεφτείτε την Πάρο, το μόνο σίγουρο είναι πως δε θα σας λείψουν οι ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις. Σε όλο το μήκος του νησιού θα βρείτε ταβερνάκια κι εστιατόρια που θα σας δώσουν την ευκαιρία να απολαύσετε πλούσια κυκλαδίτικα γεύματα. Ψάρια με λίγο τσίπουρο... ο αυθεντικός, απόλυτος, ελληνικός συνδυασμός φαγητού.

Νυχτερινή ζωή & Διασκέδαση

Αν έχεις όρεξη για έντονο clubbing, μάλλον έχεις όρεξη για Πάρο! Είναι ένα νησί που πλημμυρίζει από ζωή όλους τους καλοκαιρινούς μήνες. Αμέτρητα bars, πολλή μουσική κι έντονος χορός είναι 3 πράγματα που χαρακτηρίζουν το νησί! Μην έχετε καμία αναστολή, φύγαμε για Πάρο!