Πράγα: Οι πιο εναλλακτικές μπυραρίες της Πράγας


Loading...

Η Πράγα είναι φανταστικός προορισμός για κάθε ταξιδιώτη και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας πόσο ωραία πέρασα σε αυτό το ταξίδι. Σε μία πόλη που με γέμισε με υπέροχες αναμνήσεις και που σίγουρα με παρότρυνε να την ξαναεπισκεφτώ. Πέρα από τα αξιοθέατα και την αρχιτεκτονική δομή της πόλης που είναι όντως εντυπωσιακή, ως γνήσιος λάτρης της μπύρας ήταν να αφήσω τον εαυτό μου να παρασυρθεί στις μπυραρίες της πόλης, οι οποίες μου άφησαν και τις ομορφότερες αναμνήσεις. Παρακάτω θα σας περιγράψω κάποιες από αυτές και πιστέψτε με ακόμα και αν δεν σας αρέσει η μπύρα μετά από ένα ταξίδι στην Πράγα θα αλλάξετε γνώμη.

Zly Casy

Η πρώτη στάση για μπύρα ήταν λίγο έξω από το κέντρο της πόλης σε μια τριόροφη μπυραρία με μεγάλη γκάμα από τσέχικες μπύρες σε ένα εξαιρετικά φιλικό περιβάλλον. Στο Zly Casy ήπιαμε και λιγάκι παραπάνω καθώς οι βαρελίσιες μπύρες ήταν πολύ γευστικές και σε πολύ χαμηλές τιμές.

Nota Bene - Beerpoint

Καλές οι μπύρες γευστικές, δροσιστικές αλλά όταν συνδυάζονται με ένα καλό φαγητό ή μεζέ είναι ακόμα καλύτερα. Στο Note Bene - Beerpoint συνδύασα ένα πεντανόστιμο γεύμα με δροσιστική γευστική μπύρα. Γενικά, όπου και αν πήγαινα στην Πράγα δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στο να υπάρχει καλής ποιότητας μπύρα σε ένα μαγαζί.

Kulovi blesk ... μία κλασσική τσέχικη μπυραρία

Τρομερό μαγαζί που μου έδωσε μια διαφορετική αισθητική από τα υπόλοιπα, συνδυάζοντας γευστικά κρέατα και μεζέδες με μπύρες από ποικίλες παραδοσιακές τσέχικες ζυθοποιίες. Η αισθητική που μου προκάλεσε η απλή διακόσμηση με έκανε να αισθανθώ σαν στο σπίτι μου.

Prague beer museum - Γιατί η μπύρα είναι επιστήμη!!

Για μερικούς η μπύρα είναι επιστήμη! Αυτό το κατάλαβα μόνο όταν επισκέφθηκα τη συγκεκριμένη μπυραρία. Με προσωπικό το οποίο έχει περισσότερες γνώσεις για τις μπύρες και από το ίντερνετ και με ένα χώρο μοντέρνα διακοσμημένο το Prague beer museum θα σε ανταμείψει σίγουρα αν το επισκεφτείς.