Ρώμη: Γιατί άραγε αποτελεί έναν δημοφιλή προορισμό;


Loading...

Η αιώνια πόλη, από τις πιο αρχαίες πόλεις στον κόσμο, αποτελεί προορισμό πολλών τουριστών ετησίως. Αρκετοί είναι αυτοί που θέλουν να την επισκεφθούν για τα μνημεία και τα αξιοθέατα της, για να περπατήσουν στο κέντρο της, για να εξερευνήσουν την ιταλική κουζίνα και πολλά άλλα. Όσοι την επισκέπτονται, σίγουρα τους συναρπάζει. Πάμε να δούμε όμως γιατί η Ρώμη άραγε αποτελεί έναν δημοφιλή προορισμό.

Τα αξιοθέατα της

Η πρωτεύουσα της Ιταλίας είναι διάσημη για τα πολλά μνημεία τα οποία διαθέτει. Ορισμένα από αυτά είναι το Κολοσσαίο, η Φοντάνα ντι Τρέβι, η πλατεία της Ισπανίας και η πλατεία Ναβόνα. Όλα αυτά τα αξιοθέατα προσελκύουν αρκετούς τουρίστες που επιθυμούν να τα επισκεφθούν και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Η γαστρονομία

Η ιταλική κουζίνα είναι αναμφίβολα από τις πιο διάσημες κουζίνες στον κόσμο. Τα μακαρόνια και η πίτσα αποτελούν τις πιο διάσημες συνταγές. Παρόλα αυτά υπάρχουν πάρα πολλές και διάφορες ποικιλίες τόσο μακαρονάδας όσο και πίτσας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς δεν μπορεί να μην τεστάρει ορισμένα από τα συγκεκριμένα πιάτα.

Η νυχτερινή διασκέδαση

Η Ρώμη διαθέτει ιδιαίτερη νυχτερινή διασκέδαση. Μπορείτε να επιλέξετε από τις πολλές επιλογές που έχετε στην διάθεσή σας. Η πόλη διαθέτει αρκετά κέντρα διασκέδασης , nightclubs και μπαράκια. Επιπλέον, μπορείτε να διασκεδάσετε στο μοναδικό ice bar στο οποίο απολαμβάνετε το ποτό σας στους -5 βαθμούς Κελσίου. Θα σας πρότεινα να το δοκιμάσετε. Είναι συναρπαστικό.