ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: Ένα νησί έρωτας με τη πρώτη ματιά!!!


Loading...

Δεν μιλάμε για ένα απλό νησί. Στις παρακάτω γραμμές θα προσπαθήσουμε, όσο μπορούμε να ξεδιπλώσουμε μια ολόκληρη ομορφιά ενός τόπου με λέξεις! Πρόκειται για ένα νησί αρκετά δημοφιλές που τα τελευταία χρόνια γνωρίζει ραγδαία άνοδο στις αφίξεις του γιατί ο κόσμος ξέρει τι θέλει και μόνο στο άκουσμα του ονόματος του, μαγεύεται. Ναι, καλά κατάλαβες, μιλάμε για τη Σαντορίνη.

Παραλίες

Πρόκειται για το δυνατό σημείο του νησιού καθώς δεν γίνεται να περάσεις από τις παραλίες και τα νερά του χωρίς να μαγευτείς. Όλοι γνωρίζουν τη "Κόκκινη Παραλία". Πρόκειται για ένα αληθινό αξιοθέατο, αφού τα κόκκινα ηφαιστειογενή βράχια, με το ψιλό, κόκκινο βότσαλο της παραλίας έρχονται σε σύγκρουση δίπλα στο κύμα και "κόβουν" κυριολεκτικά την ανάσα. Το "Καμάρι" στη συνέχεια υπόσχεται να σε μαγέψει. Δεν είναι μια παραλία σαν όλες τις άλλες, καθώς πρόκειται για μία από τις διασημότερες παραλίες, όχι μόνο του νησιού, αλλά ολόκληρων των Κυκλάδων.  Πάνω ακριβώς από τη συγκεκριμένη παραλία βρίσκεται το μέρος όπου ήταν χτισμένος ο οικισμός της αρχαίας Θήρας.  

Νυχτερινή ζωή και διασκέδαση

Η καρδιά της Σαντορίνης χτυπά ακριβώς εδώ. Τόσο τουρίστες, όσο και καλλιτέχνες και άνθρωποι από το χώρο του θεάματος καταφθάνουν κατά συρροή στο νησί για να πάρουν ή να λάβουν μέρος στα μεγαλύτερα θεάματα ή/και events του νησιού. Νυχτερινά μαγαζιά όπως το Koo Club, to Enigma Club και το Albatross Beach Club είναι μερικά από τα μαγαζιά που υπόσχονται μοναδικές εμπειρίες στο νησί