Στο Βελιγράδι η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο!


Loading...

Η πρωτεύουσα της Σερβίας είναι ένας ιδανικός προορισμός για όσους αναζητούν νέες εμπειρίες και δυνατές συγκινήσεις! Πρόκειται για μια πόλη που έχει περάσει πολλά και που δεν το βάζει εύκολα κάτω! Αν είστε το ίδιο δυναμικοί, τότε το Βελιγράδι θα κερδίσει επάξια μία θέση στην καρδιά σας. Εκτός από τα αξιοθέατα που μαρτυρούν την πλούσια ιστορία του, το Βελιγράδι φημίζεται και για τη νυχτερινή του ζωή. Πολλοί το χαρακτηρίζουν ως το "Βερολίνο των Βαλκανίων". Όμως, όσοι το έχουν επισκεφτεί, θα σας πουν πως μια νύχτα διασκέδασης στα Βαλκάνια, δύσκολα μπορεί να συγκριθεί με οτιδήποτε άλλο. Ταξιδέψτε στη "Λευκή Πόλη" και διαπιστώστε αν είναι αλήθεια.

Τι να κάνετε;

Μόλις πέφτει ο ήλιος, το Βελιγράδι αλλάζει όψη. Τα ιστορικά μνημεία και τα αξιοθέατα της πόλης σταματούν να είναι τα κυριότερα σημεία ενδιαφέροντος, τόσο για τους κατοίκους, όσο και για τους επισκέπτες. Τα φώτα ανάβουν και η "Λευκή Πόλη" φοράει τα καλά της για να υποδεχθεί όποιον θέλει να χαθεί στον ξέφρενο παλμό της. Φορέστε, λοιπόν, κι εσείς τα καλά σας και ετοιμαστείτε να ζήσετε μια νύχτα γεμάτη διασκέδαση. Οι επιλογές είναι πολλές και θα καλύψουν όλα τα γούστα: Χορέψτε στο δυνατό ρυθμό της μουσικής παρέα με τους φίλους σας, γιατί σε μια νύχτα στο Βελιγράδι δε χωράνε ντροπές! Απολαύστε το ποτό της αρεσκείας σας ή δοκιμάστε την παραδοσιακή rakija για την οποία φημίζεται η Σερβία! Κάντε γνωριμίες με "ντόπιους" ή με άλλους επισκέπτες που απολαμβάνουν την πόλη και διασκεδάστε όλοι μαζί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Πού να πάτε;

Η Skadarlija αποτελεί ένα ιδανικό σημείο για να αρχίσετε τη νύχτα σας στην πρωτεύουσα της Σερβίας. Απολαύστε την χαλαρή ατμόσφαιρα που επικρατεί εκεί, μαζί με ένα ποτό. Όσο περνάνε οι ώρες, αρχίστε να εξερευνείτε και άλλες περιοχές της πόλης, όπως η οδός Karadjorjeva. Εκεί σας περιμένει το "Magacin 3" και το "Bar Baltazar". Μπορεί το όνομα του δεύτερου να σας ξεγελά, όμως και τα δύο μαγαζιά είναι κλαμπ και μάλιστα από τα πιο δυναμικά της πόλης. Η έντονη ηλεκτρονική μουσική θα σας συνεπάρει και θα σας κάνει να λικνιστείτε στο ρυθμό της. Χορέψτε μέχρι τελικής πτώσης και μετά... χορέψτε λίγο ακόμα! Η τέκνο μουσική του "Andergraund" είναι αυτό που χρειάζεστε! Μόλις βρεθείτε εκεί δε θα μπορείτε να της αντισταθείτε.